GEZİLESİ YERLER



329 €

Atina Turu

GÜN 1: İSTANBUL – ATİNA

Atatürk Havalimanında Aegean Havayolları kontuarı önünde 08:00’de buluşma. Check-in işlemlerinden sonra A3 991 nolu uçuş ile Atina’ya 10:45’te hareket. Yerel saat ile 11: 05’te Atinaya varış. Karşılama ve otele transfer. Daha sonra bu antik kenti keşfetmek için tecrübeli Türkçe rehber eşliğinde Atina’yı bir Atinalı gibi gezip, Atina’nın çok bilinmeyen, turistik olmayan yönlerini keşfetme imkânını bulacaksınız. Modern ve antik kentin buluştuğu şehrin göbeğinde, bilinmeyen sokaklardaki otantik dükkânları, kafe, bar ve tavernaları ve her adımda karşınıza çıkan 2000 yıldan eski antik kalıntıları şaşkınlıkla gözlemleyeceksiniz. Turumuz, parlamento binasının önündeki meçhul asker anıtında yapılan unlu nöbet değişim seremonisini izleyerek başlıyor. Acropolis’in etrafını çevreleyen Plaka, Monastiraki ve Psirri semtlerindeki daracık sokaklarda, Antik Atina’yı bir başka gözle gezeceksiniz. Kâh eski bir Osmanlı Camisi, kâh 1200 yıllık Bizans kilisesinden geçerek, binlerce yıllık yaşanmış kültür mozaiğine ve Atinalıların keyifli günlük yaşantılarına şahit olacaksınız. Konaklama seçilen otelimizde.

Arzu eden misafirlerimiz için ekstra olacak düzenlenecek Atina Geceleri Turu’na (55 Euro) katılma imkânı. Atina merkezine; tavernalarıyla unlu Plaka’da, geleneksel bir Yunan tavernasında Sirtaki ve Zeybek dansları eşliğinde Yunan yemeklerini tadacak ve güzel bir buzuki gecesi yaşayacağız

Gün 2: ATİNA

Otelde kahvaltı ve serbest gün. Arzu eden misafirlerimiz için Ekstra olarak düzenlenecek Saronik Adaları Turu (75 Euro). Pire limanından bineceğimiz tekneler ile başlayacak olan bu turumuzda Egina, Poros ve Hydra adalarını ziyaret edeceğiz. İlk olarak Egina Adası. Ada Saranic körfezinin en büyük adasıdır. Milattan önce kurulmuş iki önemli arkeoloji şehir mevcuttur. St. of Grek Ortodoks kilisesi ve St. Nektalisos katedrali, Balık hali, Meyve, sebze pazarı diger görülecek yerlerden. Poros gezeceğimiz adalar arasında en küçük olanı, Limon ve Çam ağaçları ile kaplıdır. Hydra, dünya jet-sosyetesinden hemen hemen herkesin bir evinin bulunduğu bir adadır. Sosyetenin en ünlü oteli, Evlerin büyüleyici mimarisi, Butikler ile dolu geniş caddeleri, mücevher ve el dokumaları tüm fotoğrafçıları ve alış veriş tutkunlarını adaya çeker. Adalar turumuz sonrası Pire limanında gemiden ayrılıyoruz. Geceleme otelimizde.

Gün 3: ATİNA - İSTANBUL

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan ve odaların boşaltılmasından sonra rehberimizin belirteceği transfer saatine kadar şahsi aktiviteleriniz için serbest zaman. Havalimanına transfer. Atina Havalimanından Aegean Havayollarının A3 994 numaralı uçuşu ile yerel saat 19:05’te İstanbul’a hareket. Yerel saat 21:30’da İstanbul Atatürk Havalimanına varış. Turumuzun sonu.


Oteller ve Fiyat Dönemi
      03 - 10 - 17 - 24 Mart                 

Sınıf

İki/Üç kişilik
 odada kişi başı

Tek Kişilik
 oda fiyatı

0 – 2 Yaş

3 – 12 Yaş

Jason/Goldencity vb.

3*

€ 329,-

€ 80,-

€ 50,-

€ 319,-

President/Titania vb.

4*

€ 399,-

€ 120,-

€ 50,-

€ 389,-





Not: Değerli misafirimiz, yukarıda size sunmuş olduğumuz fiyatlarımız havayollarının açıklamış olduğu en düşük ücretler baz alınarak oluşturulmuş olup rezervasyon anında değişiklik gösterebilir.

Fiyata Dâhil olan hizmetler

• Aegean Havayolları ile İstanbul {Atatürk Havalimanı} – Atina dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

• Havalimanı vergileri

• Atina Havaalanı – Otel  - Atina Havaalanı gidiş/dönüş transferi

• Belirtilen kategori otellerde 2 gece oda/ continental kahvaltı konaklama

• Seyahat Sigortası

• Türkçe rehberlik hizmeti ile şehir tanıtım turu

Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler

• Vize ücreti ve Hizmet Bedeli

• Kişisel Harcamalar

• Yurtdışı çıkış fonu bedeli

• Ekstra turlar

• Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

• Tüm Müze ve Ören yeri girişleri


Önemli Notlar

ü  Uçak saatine bağlı olarak tur programının akışında değişiklik olabilir.

ü  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.

ü  Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.

ü  Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

ü  Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

ü  Acentemiz, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareketten 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

ü  Yurtdışı gezilerinde tur bitiş tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.

 

Adınız
Planlanan Seyahat Tarihi
Email Adresiniz
Telefon Numaranız
İstekleriniz & Beklentileriniz